Directorul Liceului


Mă numesc Bogdan Mihai Ștefan si sunt directorul Liceului Teoretic Avram Iancu, Brad. Înainte de a fi director de școală, sunt soț și tată a doi băieți minunati. Probabil cel mai “greu proiect” în care îmi doresc să-mi dovedesc aptitudinile și competența. Fiind tată și profesor înțeleg foarte bine rolul unei educații de calitate orientată spre dezvoltarea de aptitudini specifice lumii contemporane.

Mi-am început cariera în învățământ, în anul 2003 și am muncit pentru fiecare pas înainte făcut de-a lungul timpului, ajungând director de școală, funcție ocupată timp de 11 ani. Asa am acumulat o vastă experiență de muncă, de colaborare cu oamenii si mai mult decat atat, experienta de viata. Am reusit în timp sa observ nevoile unei instituții, ale angajatilor si ce solutii se aplica cel mai eficient în interiorul unei organizatii. Mai important decât atât, am învățat comunicarea la orice nivel, fie că era vorba de oameni în subordinea mea, la același nivel ierarhic sau superiori. Acest lucru, mă ajută acum în a lega un limbaj comun rapid, îndiferent de subiect și de nivel.

Încă din timpul facultății am studiat pedagogia, care în educație înseamnă că, analizează organizarea şi structura situaţiilor educative în vederea identificării posibilităţilor de valorificare la maximum a potenţialului acestora, de modelare în sens pozitiv şi pe termen lung a subiectului uman. Însușirea acestor competențe, m-au învatat ca dincolo de eforturile ce le depun în activitatea managerială, scopul final este ca instituția să functioneze și în timpul în care nu sunt acolo “sa verific” bunul mers al lucrurilor. Totul se poate derula la fel de bine, atâta timp cât sistemul implementat motivează evoluția personală a fiecărui cadru didactic.

Director,

Profesor Stefan Bogdan-Mihai

Cadre Didactice


Biologie

Ancheş Cosmina

Tabac Vandana

Engleză

Băd Elena

Lung Teodora Dana

Crăciun Mirela Elena

Franceză

Cardoş Cristina

Suciu Ovidiu

Geografie

Stan Daniela

Selagea Violeta Ramona

Fizică

Lăchescu Mihaela

Şufană Elena

Religie

Raţiu Ioana Felicia

Istorie

Ştefan Florin Marian

Coroi Livia

Educație Muzicală

Cristea Ciprian Magdiel

Socio-Umane

Armie Petrina

Livia Coroi

Română

Cardoş Cristina

Fărău Adrian

Ştefan Dalia Maria

Crişan Adina Victoria

Matematică

Cojocaru Sorin

Opincariu Mihai

Chimie

Filip-Dud Adriana Elena

Informatică și TIC

Lungu Felicia Nicoleta

Voronianu Sanda Florina

Educație Fizică

Lungu Teodor Ioan

Latină

Miheţ Monica

Arte Vizuale

Poenar-Alexa Ana Cristina