Activități ale elevilor


Balul de Craciun
2019


Balul de Craciun
2019


,,Poveste de Crăciun” a fost și este un proiect al Liceului, organizat de Consiliul Elevilor. In Decembrie 2019 a avut loc balul de Crăciun care S-a desfășurat in sala de sport a școlii HCC Brad. Acest bal are ca scop strângerea unei sume de bani care este strânsă din vânzarea de decorațiuni de Crăciun, confecționate hand-made, de către elevii liceului implicați in proiect.Balul a constat intr-un program artistic interpretat de elevi ai liceului Avram Iancu. Evenimentul a fost prezentat și coordonat de către Nicolas Ciubotaru, președinte Consiliul Elevilor LTAI, Oana Tutunaru ex-președinte Consiliul Județean al Elevilor HUNEDOARA și Anca Cioflica vicepreședinte Consiliul Elevilor LTAI.La sfârșitul programului, organizatorii au strans suma de bani adunata din vânzarea produselor și din donații și a doua zi S au prezentat la primăria Brad, împreuna cu care au cumpărat 12 pachete cu produse alimentare și diverse produse pentru sărbătorile de iarna . In aceeași zi Elevii și reprezentanții primăriei au mers la livrarea pachetelor către cele 12 familii nevoiașe din municipiul Brad .


Balul de Dragobete
2019


Balul de Dragobete
2019


Balul de Dragobete 2020 Balul a fost organizat cu ocazia sărbătorii de Dragobete. Evenimentul a fost organizat de către Elevii claselor a 10-a in parteneriat cu Primăria Brad. Balul S-a desfășurat in sala de sport a liceului.

Tema balului a fost ,,Back in time”. Fiecare pereche din cele 7 a reprezentat o decadă de timp, astfel am avut perechi din anii 20 pana in prezent .La sfârșitul balului invitatul surpriza a fost artistul Florian Rus care a făcut o atmosfera foarte plăcută in bal. After party-ul a avut loc la Diesel Pub . Acest bal a rămas in amintirea multora din liceu ca un eveniment foarte plăcut și bine organizat .