Activități ale elevilor


Balul de Craciun
2019


Balul de Craciun
2019


,,Poveste de Crăciun” a fost și este un proiect al Liceului, organizat de Consiliul Elevilor. In Decembrie 2019 a avut loc balul de Crăciun care S-a desfășurat in sala de sport a școlii HCC Brad. Acest bal are ca scop strângerea unei sume de bani care este strânsă din vânzarea de decorațiuni de Crăciun, confecționate hand-made, de către elevii liceului implicați in proiect.Balul a constat intr-un program artistic interpretat de elevi ai liceului Avram Iancu. Evenimentul a fost prezentat și coordonat de către Nicolas Ciubotaru, președinte Consiliul Elevilor LTAI, Oana Tutunaru ex-președinte Consiliul Județean al Elevilor HUNEDOARA și Anca Cioflica vicepreședinte Consiliul Elevilor LTAI.La sfârșitul programului, organizatorii au strans suma de bani adunata din vânzarea produselor și din donații și a doua zi S au prezentat la primăria Brad, împreuna cu care au cumpărat 12 pachete cu produse alimentare și diverse produse pentru sărbătorile de iarna . In aceeași zi Elevii și reprezentanții primăriei au mers la livrarea pachetelor către cele 12 familii nevoiașe din municipiul Brad .


Balul de Dragobete
2019


Balul de Dragobete
2019


Balul de Dragobete 2020 Balul a fost organizat cu ocazia sărbătorii de Dragobete. Evenimentul a fost organizat de către Elevii claselor a 10-a in parteneriat cu Primăria Brad. Balul S-a desfășurat in sala de sport a liceului.

Tema balului a fost ,,Back in time”. Fiecare pereche din cele 7 a reprezentat o decadă de timp, astfel am avut perechi din anii 20 pana in prezent .La sfârșitul balului invitatul surpriza a fost artistul Florian Rus care a făcut o atmosfera foarte plăcută in bal. After party-ul a avut loc la Diesel Pub . Acest bal a rămas in amintirea multora din liceu ca un eveniment foarte plăcut și bine organizat .


LET'S DO IT, ROMANIA!
2021


LET'S DO IT, ROMANIA!
2021


Let s do it, Romania! - o campanie națională de voluntariat, de conștientizare, dar mai ales un manifest și un îndemn la respect pentru mediul înconjurător!LTAI a fost prezent prin 32 de elevi voluntari ai săi și trei cadre didactice.

Împreună cu Primăria Brad, cu celelalte școli gimnaziale, cu Armata, Jandarmeria, dar și cu diverse asociații, au oferit un exemplu de responsabilitate civică și ocupare eficientă și practică a timpului liber.


SELFIE HUNT
2021


SELFIE HUNT
2021


”Abilități, atitudini pozitive, învățare prin experiență, cooperare în echipe, cunoașterea valorilor comunității locale - acestea sunt atributele jocului SELFIE HUNT, desfășurat ca activitate extrașcolară, la LTAI, vineri, 19.11.2021.35 de elevi, coordonați de Consiliul Elevilor, s-au distrat serios și au învățat că o fotografie poate dezvălui lucruri neștiute despre orașul nostru și despre propriile lor comportamente și sentimente, într-o originală vânătoare de comori locale.Bravo câștigătorilor și felicitări tuturor participanților! Felicitări, profesor Adrian Fărău - Consilier Educativ al liceului nostru, pentru coordonare!


ALĂTURI DE UCRAINA
2022


ALĂTURI DE UCRAINA
2022


„Noi, Consiliul Școlar al Elevilor al Liceului Teoretic Avram Iancu Brad am desfășurat o acțiune prin care ne arătăm solidaritatea cu poporul Ucrainean în special cu tinerii din Ucraina, care au fost forțați din cauza războiului să își părăsească țara respectiv si școlile. Alături de Ucraina! Solidaritatea noastră constă și în fapte. Astfel împreuna cu Conducerea Liceului Teoretic Avram Iancu Brad vom desfășura o campanie umanitară prin care vom strânge alimente neperisabile, paturi, jucării, saci de dormit etc, pentru refugiații ajunși pe teritoriul Țării noastre.De asemenea, liceul nostru asigură spațiu de cazare în clădirea internatului în cazul unui număr mare de refugiați, Liceul fiind inscris pe lista Crucii Roșii a locurilor disponibile din județul Hunedoara.Invităm toți elevii care vor să participe la campania umanitară să ia legătura cu reprezentatul clasei pentru a depune donațiile.”

CODING CONTEST
2023


CODING CONTEST
2023


Ieri, 20.10.2023, am organizat pentru a treia oara la LTAI concursul CodingContest, unul din cele mai mari concursuri de programare din lume: https://register.codingcontest.org/ pentru copiii de liceu.Au participat 39 de elevi, organizați în 12 echipe reprezentând Colegiul Național Decebal, Deva, Colegiul Național Regina Maria, Deva, Liceul Aurel Vlaicu, Orăștie, Colegiul Național Avram Iancu Câmpeni și bineînțeles LTAI.A fost un concurs cu provocări neașteptate(probleme cu furnizarea de internet la Brad, probleme tehnice cu platforma de concurs, și greșeli în specificația problemei trei), provocări care au generat o competiție extrem de strânsa cu un final dramatic.

Copii de la Câmpeni - prin echipa OneAndZero au fost cei care și-au păstrat calmul și au reușit să câștige cu un avans de doar un minut și 20 de secunde. Echipele noastre au avut performanțele cu care ne-au obișnuit: WCodKilla a ocupat locul 2, 3xkatt poziția 3 iar Racheta locul 6, toate cu același nivel de punctaj ca și campionii. A patra echipa LTAI, echipa de juniori formată doar din elevi de clasa a-10-a, Kamikaze a luat un onorabil loc 9, reușind să facă doar cu un nivel mai puțin decât câștigătorii.