Activități ale elevilor


Balul de Craciun
2019


Balul de Craciun
2019


,,Poveste de Crăciun” a fost și este un proiect al Liceului, organizat de Consiliul Elevilor. In Decembrie 2019 a avut loc balul de Crăciun care S-a desfășurat in sala de sport a școlii HCC Brad. Acest bal are ca scop strângerea unei sume de bani care este strânsă din vânzarea de decorațiuni de Crăciun, confecționate hand-made, de către elevii liceului implicați in proiect.Balul a constat intr-un program artistic interpretat de elevi ai liceului Avram Iancu. Evenimentul a fost prezentat și coordonat de către Nicolas Ciubotaru, președinte Consiliul Elevilor LTAI, Oana Tutunaru ex-președinte Consiliul Județean al Elevilor HUNEDOARA și Anca Cioflica vicepreședinte Consiliul Elevilor LTAI.La sfârșitul programului, organizatorii au strans suma de bani adunata din vânzarea produselor și din donații și a doua zi S au prezentat la primăria Brad, împreuna cu care au cumpărat 12 pachete cu produse alimentare și diverse produse pentru sărbătorile de iarna . In aceeași zi Elevii și reprezentanții primăriei au mers la livrarea pachetelor către cele 12 familii nevoiașe din municipiul Brad .


Balul de Dragobete
2019


Balul de Dragobete
2019


Balul de Dragobete 2020 Balul a fost organizat cu ocazia sărbătorii de Dragobete. Evenimentul a fost organizat de către Elevii claselor a 10-a in parteneriat cu Primăria Brad. Balul S-a desfășurat in sala de sport a liceului.

Tema balului a fost ,,Back in time”. Fiecare pereche din cele 7 a reprezentat o decadă de timp, astfel am avut perechi din anii 20 pana in prezent .La sfârșitul balului invitatul surpriza a fost artistul Florian Rus care a făcut o atmosfera foarte plăcută in bal. After party-ul a avut loc la Diesel Pub . Acest bal a rămas in amintirea multora din liceu ca un eveniment foarte plăcut și bine organizat .


LET'S DO IT, ROMANIA!
2021


LET'S DO IT, ROMANIA!
2021


Let s do it, Romania! - o campanie națională de voluntariat, de conștientizare, dar mai ales un manifest și un îndemn la respect pentru mediul înconjurător!LTAI a fost prezent prin 32 de elevi voluntari ai săi și trei cadre didactice.

Împreună cu Primăria Brad, cu celelalte școli gimnaziale, cu Armata, Jandarmeria, dar și cu diverse asociații, au oferit un exemplu de responsabilitate civică și ocupare eficientă și practică a timpului liber.


SELFIE HUNT
2021


SELFIE HUNT
2021


”Abilități, atitudini pozitive, învățare prin experiență, cooperare în echipe, cunoașterea valorilor comunității locale - acestea sunt atributele jocului SELFIE HUNT, desfășurat ca activitate extrașcolară, la LTAI, vineri, 19.11.2021.35 de elevi, coordonați de Consiliul Elevilor, s-au distrat serios și au învățat că o fotografie poate dezvălui lucruri neștiute despre orașul nostru și despre propriile lor comportamente și sentimente, într-o originală vânătoare de comori locale.Bravo câștigătorilor și felicitări tuturor participanților! Felicitări, profesor Adrian Fărău - Consilier Educativ al liceului nostru, pentru coordonare!


ALĂTURI DE UCRAINA
2022


ALĂTURI DE UCRAINA
2022


„Noi, Consiliul Școlar al Elevilor al Liceului Teoretic Avram Iancu Brad am desfășurat o acțiune prin care ne arătăm solidaritatea cu poporul Ucrainean în special cu tinerii din Ucraina, care au fost forțați din cauza războiului să își părăsească țara respectiv si școlile. Alături de Ucraina! Solidaritatea noastră constă și în fapte. Astfel împreuna cu Conducerea Liceului Teoretic Avram Iancu Brad vom desfășura o campanie umanitară prin care vom strânge alimente neperisabile, paturi, jucării, saci de dormit etc, pentru refugiații ajunși pe teritoriul Țării noastre.De asemenea, liceul nostru asigură spațiu de cazare în clădirea internatului în cazul unui număr mare de refugiați, Liceul fiind inscris pe lista Crucii Roșii a locurilor disponibile din județul Hunedoara.Invităm toți elevii care vor să participe la campania umanitară să ia legătura cu reprezentatul clasei pentru a depune donațiile.”